Izvini što sam te hvatao za...

Autor:

Evo kako izgleda izvinjenje iz holivudske PR mašine - nije "hvatao sam te za genitalije", nego "ja sam na spiritualnom putu samootkrovenja"!

Nekadašnja NFL zvezda glumac Teri Kruz, objavio je pismo koje je dobio od holivudskog agenta koji ga je dirao po genitalijama u oktobru prošle godine.

Incident se dogodio na jednoj svečanosti kojoj je prisustvovala i Kruzova supruga - "holivudski moćnik" Adam Venit je prišao Kruzu i dodirivao ga po genitalijama.

Prvo ga zlostavljao, pa ucenjivao!

Pismo izvinjenja sadrži brojne "duboke" izjave o spiritualnosti, Bogu, strahu i nesigurnosti, dok je po oceni javnosti trebalo jednostavno da sadrži reč "izvini".

"Dragi Teri, namera ovog pisma je da započne dijalog kojim ću preuzeti krivicu za emotivne izazove koje sam nametnuo tebi i tvojoj podorici. Posvetio sam život duhovnom otkrivanju samoga sebe u pokušaju da budem najbolja verzija sebe. Želim da obojica iz ovog iskustva izađemo kao bolji ljudi i nastavimo dalje.

Prihvatam krivicu za postavljanje obojice u ovu situaciju i zaista mi je žao. Nadam se da ćemo moći da se sretnemo i zajedno napravimo pozitivnu priču u svetu koji je okrenut naopako. Hoću da imam pozitivan uticaj na tebe, a ne da budem samo još jedna holivudska priča. Pomirio sam se sa time da sam prema tebi onako postupio iz straha, stresa i nesigurnosti.

Bog zaista radi na jedinstven način i dao mi je ova iskustva kao poklon prosvetljenja i sile koja će promeniti moj život," napisao je, između ostalog, Venit.

Kruz je podelio njegovo pismo u celosti, i napisao - "Stiglo 22. marta. Prihvaćeno 10. septembra, kada je podneo i ostavku".

Povezano

Sve vesti