mondo.rs

Selektor nije srećan: Kao s rancem od 15 kila...

Autor:

"Nemam baš vremena da vidim da li će ta situacija da se raskravi...", poručio je Nikola Grbić, ne potpuno zadovoljan posle pobede nad Tunisom.

Selektor nije srećan: Kao s rancem od 15 kila... Foto: MN Press

Nikola Grbić je pokušao da odmori nosioce, ali nije uspeo...

Srbija je izgubila prvi set od Tunisa, pa je selektor odbojkaša morao da posegne za najjačim snagama kako bi naša reprezentacija došla do preokreta i druge pobede (3:1) na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu gde je svaki set bitan.

"Orlovi" su zadržali drugu poziciju, ali u izjavi posle utakmice jasno je bilo da Nikola Grbić nije u potpunosti zadovoljan odrađenim poslom.

"U svakoj utakmici možeš nekim stvarim da budeš zadovoljan, a nekim malo manje...", rekao je Nikola Grbić za sajt Odbojkaškog saveza Srbije, pa sam nastavio:

"Tunis je objektivno najslabiji u grupi i ideja je bila da danas odigraju igrači koji manje igraju. Nadao sam se nadao da vidim veliku želju, ali su oni bili stegnuti, van ritma... Pomalo i uplašeni, kao da igraju s rancem od 15 kila na leđima".

Inače bi imao strpljenja za njih, ali turnirska takmičenja su takva da nema prostora za uigravanje i čekanje pošto to rival zna da iskoristi.

"Problem je što nama svaki set znači prolaz dalje jer prenosimo bodove. Nemam baš vremena da vidim da li će ta situacija da se raskravi, tako da sam morao da zamenim gotovo celu postavu, da odigraju igrači koji će igrati i protiv Australije i Rusije. Nažalost nisu uspeli, neću da kažem pokažu u najboljem svetlu, ali nisu bili ni blizu najboljeg nivoa", poručio je Nikola Grbić.

Naš selektor i legendarni odbojkaš poručio je da Srbija trenutno mora da misli samo na Australiju i da nema luskuz da razmišlja o Rusima.

Meč protiv Australije počinje u 20.30, dok nas Rusija čeka u utorak (20.30) posle dana pauze.

Tabela: SAD 7, Srbija 7, Rusija 6, Australija 4, Kamerun 3, Tunis 3.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.