Evo kako to postiže!

Autor:

Sofija Vergara slikala se za naslovnu stranu septembarskog izdanja magazina Health, i otkrila kako vežba, kako se neguje… Kako izgleda kao da je dvadeset godina mlađa, sve u svemu.

Jedna od najseksepilnijih glumica današnjice, zvezda serije "Moderna porodica", ispričala je u intervjuu za magazin čiju naslovnicu krasi kako se neguje i kako (ne) održava liniju. Pošto izgleda tako da bismo se zakleli da nema punih 46 godina, možda se isplati da "ukradete" neku caku.

"Ranije sam koristila maske, pilinge i sve to… Mislim, luda sam za kozmetičkim proizvodima, ali morala sam to sve da pojednostavim, sa godinama. Imam rozaceu, koja se manifestuje kao crvena, osetljiva koža, pa ako preteram, brzo se jave posledice i zato je moja rutina prilično jednostavna. Koristim proizvode sa retinolom, kao i svi drugi, ali moram da budem umerena. Takođe, umereno koristim i vitamin C. Ali, i dalje isprobavam mnogo različitih proizvoda na vratu i dekolteu", priznaje Sofija Vergara za magazin Health.

View this post on Instagram

Waiting between scenes #edO #familiaModerna

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

"Svake večeri šminku skidam sunđerčićem koji menjam jednom nedeljno, a onda se umivam blagim sapunom. Ako nemam nikakve planove za narednih sedam dana, onda ću koristiti malo agresivnije proizvode sa retinolom. Ali, ako sebi ne mogu da dozvolim da se probudim crvene, iziritirane kože, onda samo stavim hidratantnu kremu. Kad se umijem, ponekad se namažem uljem nevena, odlično je za osetljivu kožu i zaista deluje umirujuće, tako da ga stavljam svuda. Tokom dana, ne preskačem kremu sa zaštitinim faktorom, naravno", kaže lepotica.

Osim toga, Sofija kožu neguje i "iznutra". Kaže da jede mnogo povrća, da redovno jede borovnice i pije zeleni čaj, kao i (pogađate) mnogo, mnogo vode.

View this post on Instagram

Pastica luv uuu @cdvergara #minime

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

A najbolji savet koji je "pokupila" od profesionalnih šminkera je da se "drži boja koje joj stoje".

"Jedna sjajna šminkerka mi je odavno rekla da nosim samo nijanse koje čine da izgledam bolje. I da nikad ne treba da budem žrtva mode. I tako se godinama šminkam - isto. Moja koža ima topao ton, tako da mi dobro stoje smeđe nijanse, zlatne i bronzane. Ne izgledam dobro u sivim ili ružičastim tonovima", kaže lepa glumica.

View this post on Instagram

Modern Family #setlife #gloriapritchett

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Gola Sofija (VIDEO)

Riba bila, riba ostala! (FOTO, VIDEO)

Povezano

Sve vesti