mondo.rs

"Penzionisao" se u poluvremenu!

Autor:

NFL igrač Vonte Dejvis nije se vratio na teren za drugo poluvreme utakmice Bafalo Bils - Los Anđeles Čardžers. Zatim je saopštio da neće igrati više nikada...

Kornerbek Bafalo Bilsa Vonte Dejvis (30) šokirao je svoje saigrače i trenere kada je odlučio da već u poluvremenu završi nastup na utakmici drugog kola NFL sezone protiv San Dijego Čardžersa.

Njegov tim poražen je rezultatom 20:31, a Dejvis je posle meča saopštio da prevremeni kraj njegovog nastupa u nedelju ujedno označava i kraj profesionalne karijere, koju je započeo 2009. godine.

Dejvis je objasnio da fizički više nije u stanju da odgovori zahtevima igre u NFL.

"Nisam ovako zamišljao svoj oproštaj... Ali, danas na terenu sam doživeo snažan sudar sa realnošću i shvatio da ne treba više da budem tu... Uvek očekujem od sebe da igram na najvišem nivou, ali znam da fizički to više nije moguće", između ostalog je poručio Dejvis, naglasivši da je tokom karijere više puta bio operisan i da je mnogo puta igrao utakmice uprkos povredama.

On je pre Bafalo Bilsa nastupao za Majami Dolfinse i Indijanapolis Koltse. Dva puta je bio učesnik "Pro Boula", Ol star utakmice NFL.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti