Za sve koji su poželeli da budu "neko drugi"

Autor:

Model Iskra Lorens podelila je poruku koja je oduševila mnoge.

2
A- A A+

Iskra Lorens je jedna od poznatih devojaka koje zagovaraju pozitivan stav prema telu, bez obzira na sve. Sada je na Instagramu poručila svojim obožavateljima da prihvate svoju jedinstvenost i otkrila da je patila od telesne dismorfije i poremećaja u ishrani.

Objavivši svoju fotografiju u bikiniju, plus-size manekenka uputila je nekoliko reči svima koji su barem jednom pomislili "kad bih izgledala kao ona, svi moji problemi bi nestali".

Iskra kaže da je nedavno videla jedan komentar na svoju fotografiju, koji ju je naveo da napiše nešto o svojim iskustvima kada se osećala isto tako - nezadovoljna svojim izgledom - i koliko to ima loše posledice.

Ona ne prihvata "ne" kao odgovor

"Možda je to rečeno samo u šali, ali misli se pretvaraju u svest, a to može da utiče na čitav način razmišljanja, pogled na svet, na to kako vidimo sebe. Na kraju, to postaje vaša realnost - tako sam mislila".

Lorensova kaže da je njena ranija želja da izgleda kao "fotošopirane i mršavije manekenke" došla iz njenog uverenja da bi tako imala "uspešniju karijeru, bolji ljubavni život, da bi bila srećnija i da bi život bio bolji".

Međutim, manekenka je shvatila da su joj njena nerealna očekivanja donela više štete nego koristi, i dovela dotle da bude veoma nezadovoljna svojim izgledom.

Odakle joj hrabrost da obuče bikini?!

Sada, kada se oporavila od telesne dismorfije i stekla samopouzdanje, Lorensova želida podseti druge da "nikada ne možete da budete neko drugi, ali ni neko drugi nikad ne može da bude vi".

"To vas čini jedinstvenim, zato nikad ne zaboravite da vi treba da budete vi", napisala je Iskra i ohrabrila milione pratilaca da "dozvole svom unutrašnjem sjaju da zasija, da šire ljubav i samopouzdanje".

Ova motivaciona poruka naišla je na reči hvale mnogih njenih pratilaca.

"Ovo je divno, molim te, nastavi to da radiš", samo je jedan od komentara koje je Iskra dobila na ovu poruku.

Povezano

Sve vesti