Ako ste mršavi, glumite u filmu "Kralj Petar"

Autor:

Udruženje statista "Galeb" raspisalo je oglas preko društvenih mreža za potencijalne statiste za snimanje filma "Kralj Petar Prvi" Lazara Ristovskog. Evo šta traže!

Ako ste mršavi, glumite u filmu "Kralj Petar" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Lazar Ristovski privodi kraju snimanje filma "Kralj Petar Prvi", a pojedine scene treba da budu snimljene na Krfu u Grčkoj.

Udruženje statista "Galeb" je preko društvenih mreža raspisalo oglas za potencijalne statiste. Dnevnica je 20 evra, plaćeni su put i smeštaj, a planirano je da snimanje traje četiri dana.

"Za poslednje snimajuće dane projekta 'Kralj Petar Prvi' potrebni su muškarci od 20 do 50 godina koji bi glumili vojnike. Potrebno je da budu baš mršavi jer glume izgladnele vojnike", navedeno je u oglasu (u kojem možete da vidite šta sve treba da pošaljete ako ste zainteresovani).

Glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski je nedavno objavio da je zbog nedostatka finanijskih sredstava prinuđen da pomeri premijeru filma.

Prvobitna ideja bila mu je da premijera bude 11. novembra kada se u svetu obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

"Snimanje na Krfu, gde je Srbija umrla i gde se ponovo rodila država, najvažniji je deo priče. To je ujedno i najskuplji deo filma, za koji nam nedostaju sredstva i sada moramo da odložimo snimanje, a samim tim i premijeru filma za mesec dana", navedeno je u njegovom ranijem saopštenju.

MONDO TV PRILOG O FILMU i RAZGOVOR SA RISTOVSKIM

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO
Povezano

Sve vesti