POLUDEO: Nisi spavao sa mojom ženom! (VIDEO)

Autor:

Reperu je muka od glasina i rešio je da stane na put tome.

Kanijeu Vestu je prešlo preko glave više oko priča u vezi sa njegovom ženom Kim Kardašijan.

Nedavno je iskrsla najnovija "teorija zavere" u kojoj su mnogi pomislili da je Drejk imao intimne odnose sa Kim, kao i da je, sada već, opšte poznatu repliku "Kiki, da li me voliš?" iz najnovije pesme "In my feelings", zapravo uputio Kardašijanki kojoj je to interni nadimak.

Ovu teoriju je podgrejao i Nik Kenon tako što se našalio na tu temu, dok se Drejk nije oglašavao tim povodom i samim tim još više ubedio ljude da su možda na pragu istine.

Ali, Kanije takvo ponašanje više neće tolerisati što je jasno stavio do znanja u najnovijoj seriji video klipova koje je objavio na svom Instagram profilu.

"Samo želim da podelim neke stvari koje mi ne prijaju trenutno sada kada sam izašao iz rupe u kojoj sam bio. Postoji nekoliko stvari na koje želim da se osvrnem. Prvo bih se obratio Niku Kenonu. Razumem da si bio u vezi sa mojom ženom, ali kada radiš intervju, nemoj da je pominješ. Ako te neko pita nešto u vezi sa njom, nemoj da odgovoriš, umesto što praviš sugestije da niko nije spavao sa mojom ženom."

Sledeća tema je bio Drejk i njegova svađa sa reperom Pusha T gde je Kanije istakao kako nije on taj koji je Pushi ispričao za to da Drejk ima sina, kao i da preuzima odgovornost za što nije sprečio svađu.

"Međutim, nikako mi ne prija to što ljudi kreiraju glasine ili misle da si mi je*** ženu, a ti ništa ne govoriš i puštaš da se to nastavi. Uopšte mi ne prija", istakao je reper i dodao:

"Da sam ja imao devojku iz Čikaga i da se zvala Renita, a ti se oženiš Rijanom, ja ne bih napravio onda pesmu koja se zove Riri. Tako da nemoj da se praviš lud i da kao ne znaš kako je došlo do takvih glasina, previše si pametan za to. Ne pravi pesme s nečim što može pogrešno da se shvati."

Na kraju mu je rekao da nikada ni ne pokuša da ubaci u svoje tekstove nešto u vezi sa njegovom porodicom, kao i da ga je sprečio kada je hteo da repuje o Kendal i Kajli Džener.

Kanije Vest se kandiduje za predsednika Amerike!

"Rekao sam ti da to ne radiš i to je finalno. Ne pričaj ni o kome iz moje porodice. Ništa što bi ikada moglo da se dovede u vezi sa mojom ženom. Tačka. Ne moramo više nikada da pričamo, neću da trošim energiju na to", zaključio je Kanije.

Povezano

Sve vesti