MONDO/Beta

Premijerka: Hvala svima na osudi gnusnih uvreda

Autor:

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić zahvalila je večeras onima koji su joj pružili podršku i osudili gnusne uvrede koje joj je uputio predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović.

33
A- A A+
fest, ana brnabić Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Zahvalna Srbiji koja je danas ponovo pokazala da alternativa ne može biti beskonačna i bezgranična mržnja koja obuhvata sve: od vređanja i pretnji, do poziva na silovanje. To je prava Srbija. Srbija koja pobeđuje. Mi idemo dalje, a vi mrzite u svoja četiri zida", poručila je Brnabić na Twitteru.

Predsednik sindikata Sloga i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Željko Veselinović je na društvenoj mreži Facebook na nedopustiv, vurgalan i seksistički način vređao premijerku pošto se nije složio sa njenim izjavama o rijaliti programu i jer je, kako je ocenio, stala na stranu vlasnika Pink televizije, a ne na stranu ministra kulture Vladana Vukosavljevića koji je kritikovao rijaliti i zatražio njihovo uklanjanje sa televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Sinidkalac izvređao Brnabić, pa uputio izvinjenje

Veselinović je potom uputio javno izvinjenje premijerki Brnabić i svim građanima Srbije na, kako je naveo, jednom "neprimerenom i vulgarnom postu koji je shvatajući grešku odmah izbrisao".

Uvrede su danas najoštrije osudili predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i predstavnici vladajućih stranka.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.