Strašno: Dečak teško povređen u tuči s vršnjacima

Autor:

Novi slučaj vršnjačkog nasilja. U tuči grupe dečaka u Jagodini teško povređen maloletnik...Uhapšen osumnjičeni 15-godišnjak!

30
A- A A+
tuča, tuče, tuca, šibanje, šorka, nasilje Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić izjavio je da je dečak koji je noćas povređen oštrim predmetom u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini, operisan i da je van je životne opasnosti.

"Dečak je zbrinut, operisam i van je životne opasnosti", rekao je Lukić Tanjugu.

Tuča grupe dečaka starih oko 15 godina izbila je sinoć oko 23 sata na Železničkoj stanici u Jagodini.

Jagodinska policija tokom dana je saopštila da je uhapsila jednog petnaestogodišnjaka iz Paraćina zbog sumnje da je sinoć u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini oštrim predmetom ubo jednog 17-godišnjaka, saopštila je danas policija.

Petnaestogodišnjak je, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a sudija za maloletnike mu je odredio pritvor do 30 dana.

U saopštenju policija navodi da je identifikovala sve učesnike tuče, te će po nalogu tužioca, protiv pet maloletnika, uzrasta od 14 do 17 godina i jednog 18-godišnjaka, koji su lakše povređeni, biti podneta krivična prijava za krivično delo nasilničko ponašanje.

Vršnjačko nasilje u Aranđelovcu: Ovo je EPILOG

Novi šokantan snimak nasilja u Srbiji! VIDEO

Vršnjačko nasilje: KAZNE za roditelje 100.000!

NOVA PRAVILA u školama:Ko se bije, donosi drogu...

Povezano

Sve vesti