• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svetsko takmičenje u plesu u Beogradu

Izvor mondo.rs

Najveće internacionalno takmičenje u sportskom plesu WDSF World Open Beo Dance - Trofej Beograda 2018. biće održano 28, 29. i 30. septembra 2018. godine u Belexpocentru.

Sedamnaesti put Beograd ima čast da organizuje takmičenje najvišeg ranga i ugosti predstavnike Međunarodne federacije sportskog plesa (WDSF).

Organizatori turnira su plesni klub Beo Dance i Plesni savez Srbije, a manifestaciju su podržali Gradski sekretarijat za sport i omladinu i Ministarstvo za omladinu i sport.

Najavljen je dolazak više od 600 plesnih parova iz zemlje i sveta, a svoje učešće potvrdili su predstavnici iz Austrije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Češke, Estonije, Francuske, Italije, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Mongolije, Makedonije, Norveške, Poljske, Rumunije, Rusije, Slovenije, Slovačke, Švajcarske, Turske, Španije, Azerbejdžana, Danske, Nemačke, Litvanije, Ukrajine Crne Gore i Srbije.

Zavodljivi ples hrvatske misice! (FOTO, VIDEO)

Takmičenje će ocenjivati 25 renomiranih sudija, iz 20 zemalja Evrope, a orkestar je Mambo stars.

Parovi će se nadmetati u 10 disciplina: Pet latino-američkih plesova (cha-cha-cha, samba, rumba, paso-doble, jive) i pet standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfoks, quickstep), kao i u pet starosnih kategorija: pioniri (7-11 godina), mlađi omladinci (12-13), omladinci (14-15), stariji omladinci (16-18), i seniori (19-35 godina).

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE