MONDO/Tanjug

Radojičić: Vesić je dobar, radim puno i ja

Autor:

Gradočelnik Beograda Zoran Radojičić "pravdao" se danas da to što se ne pojavljuje toliko često u medijima. Kaže da to ne znači da nije angažovan i da ne pomaže Beogradu i Beograđanima.

2
A- A A+
zoran radojčić, sns, tiršova, načelnik, doktor Radojičić Foto: Mondo/Goran Sivački

Radojičić je novinarima u Skupštini grada rekao da njegov zamenik Goran Vesić, koji se svakodnenvo pojavljuje medijima, dobro obavlja svoj posao.

RASPUCAVANJE: Vesić poziva Đilasa na TV duel

"Broj izlazaka pred kamere ne znači ko koliko radi. Mislim da gospodin Vesić radi izvanredno, vrlo je operativan, njegovo angažovanje je za veliki respekt, ali moj sistem rada je drugačiji. Mislim da moj broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan", rekao je Radojičić.

Dodao je da je uspeo značajno da se upozna sa sistemom, s obzirom na do da je na mesto gradonačelnika Beograda kao čovek koji nije iz politike i kazao je da radi 24 sata dnevno.

"Značajno učestvujem u radu i mislim da idem u dobrom pravcu. Trudim se da uvek budem na poziciji običnog čoveka, običnog građanina Beograda, da zaštitim njegov interes i da u krajnjoj instanci doprinesem u tu, kada gledam sa te tačke, zadovoljan sam", ocenio je Radojičić.

Povezano

Sve vesti