Izvinio se, pa izbegao bivšu!

Autor:

Vladimir Stojković i manekenka Dejana Živković kod Ognjena Amidžića

Izvinio se, pa izbegao bivšu! Foto: MONDO, Goran Sivački

Poslednja emisija voditelja Ognjena Amidžića bila je posvećena izjavi koja je zapalila javnost - da je golmana Partizana i reprezentacije Srbije sramota što je Srbin, ali i lepoj manekenki Dejani Živković koju su mediji poslednjih nedelja doveli u (romantičnu) vezu s pripadnikom Škaljaraca koji je nedavno uhapšen.

Za neupućene i one sa slabim pamćenjem - pre nego što se Stojke oženio drugi put, a Dejana uplovila u romansu s Vladom Mandićem, potom i teniserom BiH Damirom Džumhurom, a onda i navodnu vezu o kojoj bruje mediji - Stojke i Dejana su bili zajedno.

Zajedničke slike su sevale s Instagrama fudbalera i manekenke, a ona je jednom prilikom objavila i snimak šta je ljubav – Stojke koji je u cik zore izveo njeno kuče u šetnju. Nekoliko godina i veza kasnije, Stojke i Dejana su imali priliku ponovo da se sretnu. Ili su se sreli u bekstejdžu.

Minut pošto je Stojke izjavio da se kaje zbog izjave nakon derbija i poručio da bi "skočio s Beograđanke za Srbiju", u studio je ušla Dejana Živković. Ipak, do susreta (u studiju) nije došlo, jer je Stojković morao da se vrati u karantin.

Kada ju je voditelj pitao da prokomentariše vezu, Dejana je kratko rekla: "To je davno bilo, ko se toga seća?!".

Povezano

Sve vesti