mondo.rs

Novi Bazar, nova velika pobeda za decu

Autor:

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" uspešno organizovala još jedan Sportski bazar na kojem su sakupljena sredstva za pomoć obolelim mališanima

Novi Bazar, nova velika pobeda za decu Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Još jedan Sportski bazar i još jedna pobeda.

Jovan Simić i njegova humanitarna organizacija "Zajedno za život" organizovali su treći Sportski bazar.

Na Dorćol Placu okupio se veliki broj sportista koji su ponudili svoju opremu na prodaju u humanitarne svrhe.

Sportski bazar još jednom je naišao na sjajan prijem kod posetilaca, tako da je Dorćol Plac bio pun, atmosfera pozitivna i sjajna, a sportisti i javne ličnosti su imali pune ruke posla.

Veliku pažnju izazvao je, između ostalih, košarkaški stručnjak Duško Vujošević, koji je prodavao svoju trenersku tablu i majicu koju su specijalno napravili navijači Partizana u njegovu čast.

Za smeh i sjanu atmosferu kao i uvek na Sportskim bazarima bili su zaduženi Prljavi inspektor Blaža, momci iz "Državnog posla", kao i Zoran Kesić, koji je prodao svih 200 popularnih šolja iz svoje emisije koje je doneo na Bazar.

Ljubitelji sporta imali su prilike da se druže sa reprezentativcima u basketu 3 na 3 koji su bili na štandu KSS, šampionkom Zoranom Arunović na štandu Olimpijskog komiteta Srbije, kao i bivšim košarkašem Partizana Sašom Pavlovićem.

Hit među mlađim posetiocima bio je srpski automobilista Dušan Borković koji je doneo simulator vožnje koji je svako mogao da isproba u zamenu za donaciju.

Na Bazaru je prikupljeno 540.000 dinara, a kompletna suma biće preusmerena u Fond za pomoć pri lečenju dece humanitarne organizacije "Zajedno za život", koja je za godinu dana postojanja pomogla u lečenju preko tridesetoro dece sa preko četiri miliona dinara.

Ovim humanitarnim Sportskim bazarom obeleženo je i godinu dana rada Humanitarne organizacije "Zajedno za život", ali i pokrenuta nacionalna kampanja "Superheroj", koja ima za cilj da okupi ljude koji mogu da pomagnu porodicama obolele dece u procesu lečenja.

*********************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Povezano

Sve vesti