Napadnut predsednik opštine Despotovac

Autor:

Predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić napadnut je sinoć u dvorištu porodične kuće, a portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić izjavila je Tanjugu da je napadač identifikovan.

3
A- A A+
policija stop milicija traka Foto: MONDO/Gordana Bojanić"Napad se dogodio sinoć oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u selu u okolini Despotovca", objasnila je Cvetić i navela da je povređenom lekarska pomoć pružena u Domu zdravlja u Despotovcu, odakle je upućen u Opštu bolnicu u Ćupriji.

"Identifikovano lice se sumnjiči za krivično delo nasilničko ponašanje", rekla je Cvetić.

Opštinsko veće Despotovca osudilo je napad na predsednika te opštine, nazivajući to brutalnim činom, posebno što se napad dogodio pred suprugom i troje maloletne dece, a od nadležnih službi zatraženo je hitno preduzimanje mera kako bi napadač i njegovi nalagodavci bili adekvatno sankcionisani.

U saopštenju koje je potpisao zamenik predsednika opštine Nenad Jovanović navodi se da je Nikolić napadnut sinoć oko 20,30 sati u svom dvorištu u selu Miliva, kada se sa suprugom i troje maloletne dece vraćao iz Despotovca.

"Ne obazirući se na članove porodice, napadač s fantomkom na glavi gvozdenom cevi je više puta udario Nikolića u glavu i naneo mu ozbiljne povrede po glavi i licu", navedeno je u saopštenju.

Nikolić je pokazao izuzetnu prisebnost i uspeo je da savlada napadača te sačeka policijsku patrolu.

Povezano

Sve vesti