mondo.rs

Džoni Dep o bivšoj: Pretvorili su me u zver!

Autor:

Glumac je progovorio o skandalu koji ga je zadesio.

Džoni Dep (55) otvorio je dušu u intervjuu za britanski "GQ" magazin o tome kako je doživeo to što ga je javnost predstavljala kao nasilnika kada ga je tadašnja supruga Amber Herd optužila da ju je pretukao.

Razvlačenje po sudovima se završilo razvodom prošle godine, nakon što je glumica pristala da povuče tužbu za nasilje u porodici u zamenu za sedam miliona dolara, koje je po dogovoru uplatila u humanitarne svrhe.

I dok smo slušali razne verzije priča iz "tabora" glumice o tome kako je Džoni vršio fizičko nasilje nad njom, dogodio se redak momenat da se i sam glumac oglasi, s obzirom na to da je tokom cele hajke ćutao i kako kaže, puštao advokate da rade posao.

Međutim, reputacija mu je ukaljana, filmovi u kojima glumi nemaju više toliku popularnost, a čak je došlo do toga i da se ljudi bune što tumači lika u novom delu "Fantastičnih zveri". Dep je odlučio da kaže svoju istinu i proba da povrati obraz.

"Bio sam mnogo udaljen od nje, kako da je onda je**** udarim? Što je pritom poslednja stvar koju bih uradio. Možda izgleda glupo, ali nisam je**** glup", rekao je glumac i dodao da nikada ne bi mogao da povredi osobu koju voli, kao i da mu je i dalje teško da se pomiri sa tim da Amber nije ispala osoba kakvom joj je smatrao.

 Ono što mu je možda i najteže palo u celoj situaciji je način na koji su ove priče uticale ili tek mogu da utiču na njegovu decu - ćerku Lili Rouz i sina Džona.

ŠTA je radila?!

"Kako ću da izdržavam decu sutra? Ja ovo radim zbog njih čoveče. Kako je neko, bilo ko, mogao da kaže takve stvari za mene kada tu nema ni trunke istine? Siguran sam da nije bilo lako mom sinu da ide u školu gde će neko pričati kako mu tata bije žene. Zašto je on morao da prođe kroz to ili moja ćerka?", istakao je glumac.

"Znam da nikada nisam mogao da budem Pepeljuga, ali osetio sam da se za kratko vreme ona verzija Pepeljuge koju sam bio momentatalno pretvorila u zver. Postao sam Kvazimodo", zaključio je Dep koji je siguran da će "istina" izaći na videlo, kao i da će on stajati na strani dobra i pravde.

Povezano

Sve vesti