Uhapšen zbog pedofilije: Mami tražio slike bebe

Autor:

Pripadnici MUP-ovog Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa specijalizovanim odeljenjem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M.R. (1989) iz Kragujevca zbog polnog uznemiravanja.

1
A- A A+
hapšenje, lisice Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

M.R. se tereti da je sa različitih profila preko poruka na društvenoj mreži Facebook, oštećenoj slao poruke u kojima je od nje tražio da mu pošalje nage fotografije njenog maloletnog deteta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Posebnom odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Uhapšen zbog polnog zlostavljanja deteta

Prema rečima Igora Jurića, osnivača Fondacije "Tijana Jurić", koji je prepisku objavio na društvenim mrežama uz upozorenje roditeljima, ta žena je slučaj prijavila policiji, ali i Fondaciji, i on će ubuduće svaku prijavu i obelodaniti.

"Nažalost, ovo nije prvi slučaj. U poslednjih godinu dana ih je bilo mnogo, ali nismo objavljivali prepiske. Međutim, želeli smo sada još jednom da skrenemo pažnju da je takvih ljudi puno u našoj zemlji. Majka koja nam se sada javila dobila je strašne poruke, mnogo uvredljive i za nju i samo dete", prenosi Jurićeve reći tabloid "Alo".

Povezano

Sve vesti