• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikea Srbija: Dobri prihodi od prodaje

Izvor Tanjug

Ikea Srbija je u prvoj finansijskoj godini poslovanja zabeležila prodaju veću od 5,6 milijardi dinara (47,2 miliona evra), a robna kuća u Beogradu je ugostila 1,8 miliona posetilaca, saopšteno je danas iz te kompanije.

 Ikea u Srbiji - prihodi Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac
Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

"Za mlado tržište kao što je srpsko, ovo su veoma dobri poslovni rezultati i vidimo mnoge pozitivne trendove", izjavio je Stefan Vanoverbeke, direktor Ikea Srbija i generalni direktor Ikea jugoistočna Evropa.

Tokom prve fiskalne godine u Srbiji, Ikea je ostvarila tržišni udeo od 11 odsto, a od skoro osam miliona prodatih proizvoda, 54 odsto je bio nameštaj, a 46 odsto dodaci i dekoracija za dom.

Iz kompanije Ikea navode i da se otpočelo sa pripremnim radovima za izgradnju Beogradskog trgovačkog centra koji će biti smešten pored njihove robne kuće.

"Investicija vredi oko 50 miliona evra i stvoriće oko 400 novih radnih mesta. Ovaj potez predstavlja demonstraciju snažne posvećenosti kompanije Ikea tržištu Srbije i našoj želji da dalje razvijamo svoje poslovanje, proširujemo komercijalnu zonu Bubanj Potok i podržimo lokalni ekonomski razvoj", naglasio je Vanoverbeke.

IKEA: Nije nova robna kuća, već...

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Саша

Јадни Срби, немају пара.

Sarkastik

Hhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahah

special image