mondo.rs,Tanjug

"Nemam vremena za temu Sergej Trifunović"

Autor:

Svi u državi treba da rade svoj posao, rekao je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o navodnim malverzacijama Fonda za ulaganje u lečenje bolesne dece, koji vodi glumac Sergej Trifunović.

110
A- A A+
Sergej Trifunović Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović


Novinari su u Beogradu pitali Vučića da prokomentariše "tvrdnje da je Trifunović novac za lečenje bolesne dece ulagao u investicione fondove i tako se praktično kockao", a on je rekao da nema vremena da se bavi baš svim temema u društvu.

"Ako mislite da je moguće da imam vremena i za to, stvarno je nemoguće. A u ovoj zemlji neka svi rade svoj posao", rekao je Vučić.

Na skupu o bezbednosti u Beogradu novinari su pitali Vučića i o spekulacijama o rekonstrukciji Vlade.

Kazao je da će u nekom narednom periodu svakako biti promena u vladi, te da će svoje mišljenje o tome, kao predsednik najveće stranke, izneti premijerki Ani Brnabić, kada ga bude o tome pitala.

"Nema nikakve sumnje da će u nekom narednom periodu, a zavisi od mnogo fajktora, od situacije u regionu...svakako promena biti", rekao je Vučić, na pitanja novinara da komentariše izjavu predsednice parlamenta da bi neki ministri trebalo "malo da se odmore" i da li je to pokrenuto pitanje rekonstrukcije vlade.

Rekao je da se stalno konsultuje sa premijrkom o mnogim pitanjima i da su te konsultacije obostrane.

"Premijerka Brnabić je ta koja donosi odluke o vladi, a što se mene tiče, kao predsednika, valjda još neko vreme dok ne dođe neki 5. oktobar ili dok njihove snage dramatično ne ojačaju - a to pod navodnicima govorim pošto tih pustih snova ima koliko hoćete - kao predsednik najveće stranke biću pitan", rekao je Vučić.


Povezano

Sve vesti