• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika rasprodaja Akcionarskog fonda: Na doboš 12 firmi

Izvor Tanjug

Ministarstvo privrede objavilo je poziv za učešće u postupcima javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala 12 privrednih društava u vlasništvu Akcionarskog fonda.

Na prodaju su firme: Vetroprom Novi Sad, Zavod za urbanizan i projektovanje Prijepolje, Infoplan Aranđelovac, Niprom Niš, Tekstilna industrija Prvi maj standard Babušnica, Projekti biro Kanjiža, Radio Subotica - Szabadkai radio Subotica, Resnik AD Tutin, Sremske novine Sremska Mitrovica, Uni grand Bačka Palanka, Urbanprojekt CCačak i Farma ćuraka Jagodina.

Rok za podnošenje prijave je 26. oktobar, do 15 sati, objavljeno je na sajtu ministarstva.

Prodat PKB

Prijava se dostavlja Ministarstvu privrede, na adresu Kneza Miloša 20, 11000 Beograd, Republika Srbija, u skladu sa Uputstvom za ponudace.

Otvaranje Glavnog koverta i Koverta sa oznakom: ''Podaci o ponuđaču'' održaće se 2. novembra u prostorijama Ministarstva privrede, na adresi: Kneza Miloša 20 u 12 časova.

Proglašeni kupac u Postupku prodajnu cenu plaća ođednom, a depozit za učešće iznosi 50 odsto minimalne cene i uplaćuje se u gotovom novcu.

Zainteresovana lica su dužna da otkupe prodajnu dokumentaciju. Zahtev se podnosi Ministarstvu privrede najkasnije do 19. oktobra, do 15 sati.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image