NOVI UŽAS: Još četvoro mrtvih na putu (VIDEO)

Autor:

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu, javlja RTS. Jutros u magli na autoputu kod Jagodine sedmoro mrtvih.

26
A- A A+

Kakav užasan dan na srpskim putevima! Prekinuto je 11 života u jednom danu. Nakon dve velike nesreće jutros kod Jagodine, večeras se dogodila nova nesreća kod Svilajnca.

RTS javlja da se težak sudar dogodio oko 19 časova na regionalnom putu Svilajnac - Despotovac, kod skretanja za selo Dublje, kada su se sudarili šleper, kamionet i putničko vozilo, u kojem su se nalazile osobe koje su smrtno stradale.

Izvor: Youtube/TV Centar

Kako nezvanično saznaje TV Centar, život su izgubili vozač "tastave 128" i trojica građevinskih radnika u kamionu marke "tam".

Pored četvoro poginulih na mestu nesreće, teško su nastradale još dve osobe.

Muškarac sa višestrukim prelomom nogu prebačen u kragujevački Klinički centar, dok je žena sa povredom kičme prebačena u ćuprijsku bolnicu.

Ovo je druga, odnosno treća teška nesreća koja se dogodila danas. Jutros su se na autoputu Beograd- Niš, između Ćuprije i Jagodine kod Mijatovca, dogodila dva sudara u kojima je poginulo sedmoro ljudi, a oko 27 je povređeno. Uzrok nesreće - gusta magla!

UŽAS KOD JAGODINE: Sedmoro mrtvih! (VIDEO, FOTO)

Povezano

Sve vesti