Čola ima novi spot!

Autor:

Peta numera sa novog albuma "Ono malo sreće", dobila svoju filmsku ilustraciju.

Čola ima novi spot! Foto: Mondo/ Goran Sivački

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pesme "Ničeg nije bilo između nas" koju potpisuje Aleksandar Sretenović, aranžman Nikša Bratoš, uradi upravo na filmski način.

"Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo uneti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti", kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu.

"Prilikom slušanja ove pesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje", rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumaci Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje "Ono malo sreće", Zdravko Čolić odrzaće koncerte u Zagrebu Arena (20.oktobar), Tuzli Dvorana Mejdan (3.novembar), Skoplju Arena Boris Trajkovski (10.novembar).

Spot pogledajte ovde.

Povezano

Sve vesti