Vučić: Ovo nije obična prodavnica!

Autor:

Na otvaranju nemačkog lanca prodavnica Lidl danas je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je odgovorio na kritike da se oko otvaranja diže velika buka - rečima da to nije obična prodavnica, evo i zašto...

84
A- A A+"Ovo nije običan dan i ne radi se o običnoj prodavnici, jer je ovo dan kada pravimo veliki korak napred ka boljem i kvalitetnijem životu", rekao je predsednik.

"Od trenutka kada je najavljeno da Lidl dolazi u Srbiju koliko puta sam čuo od različitih ljudi da se pravi tolika buka oko obične prodavnice. Ovo nije obična prodavnica, ovo je nešto malo važnije. Zemlja sa takvom ponudom u maloprodaji građanima pruža i izbor da mogu da biraju jeftino, a kvalitetno“, objasnio je on.

Vučić je rakao i da je Lidl uložio u Srbiju 205 miliona evra i zaposlio 1.553 radnika.

"U cene će se potrošači moći uveriti sami. Video sam danas, a ne idem često u prodavnicu, dva proizvoda koji su uradili zajedno sa Nemcima. Kafa sa našom užičkom kompanijom i domaće pile iz Žitišta. Bilo bi lepo da vi Nemci ponudite to i na drugim tržištima, na primer Bugarskoj i Rumuniji“, kaže predsednik.

Pošto je u Lidlu bio veliki broj penzionera, Vučić im je poručio da će uskoro imati veče penzije i da će moći svojim unucima da ostavljaju novac za džeparac i dobru čokoladu.

Pogledajte snimke posete Vučića Lidlu:

Izvor: MONDO/Lana Stošić

"Čekić" ispred Lidla, "planula" piletina! (FOTO, VIDEO)

Izvor: MONDO/Lana Stošić

"Najjeftinije u Srbiji", "Sad sve u zamrzivač"...VIDEO

Povezano

Sve vesti