• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kakve su cene u Lidlu (FOTO)

 Lana Stošić
Autor Lana Stošić
Izvor mondo.rs

Nemački trgovinski lanac Lidl otvorio je danas svoja vrata potrošačima u Srbiji. Evo kakve su cene, šta je u ponudi, i šta se najviše kupuje.

 Lidl prodavnica cene Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Veliki red potrošaca ispred Lidla bio je formiran i par sati pre otvaranja prodavnice u Ulici Vojislava Ilica u Beogradu. Prvi kupci u radnju su ušli tacno u osam casova, a onda je usledila "navala" i to na pilice, meso, banane, i druge proizvode koji su bili na akcijskim sniženjima.

U kolicima potrošaca mogle su se videti gomile šecera, mleka, voca, ulja...

Jedan stariji gospodin napunio je puna kolica šecerom zato što je, kaže, cena izuzetno povoljna. Kilogram kristal šecera na akciji u Lidlu košta oko 43,99 dinara.

"Cekic" ispred Lidla, "planula" piletina! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj kolica bio je napunjen i paketima dugotrajnog mleka cija je cena 54,99 dinara. U drugim marketima u Srbiji dugotrajno mleko može se naci uglavnom po ceni od 80 dinara pa više.

Potrošaci su kupovali i suhomesnate proizvode, najviše one koji su bili na akciji, kao što je cajna kobasica cija je cena za kilogram 499,99 dinara.

U pakovanju se nalaze dva pruta cajne (600 g) koje možete kupiti po ceni od 299,99 dinara.

Na rafovima novootvorenog trgovinskog lanca mogu se naci i povoljne testenine, špagete, po ceni nešto nižoj od 40 dinara po pakovanju, ali i domaca srpska kafa po ceni od 119,99 za 200 grama.

Kilogram pomfrita možete kupiti za samo 99,99 dinara, a slatke krofne od 15 do 30 dinara.

Ovde pogledajte još cena:

U Lidlu u Srbiji, kao i u Nemackoj, ali i drugim zemljama gde ovaj lanac posluje, moguce je kupiti i odevne predmete, posteljinu, kao i alat i druge proizvode.

Ženske helanke možete pazariti po ceni od 499 dinara, haljine su oko 1.300 dinara, košulje 999, dok je set ženskog donjeg veša (pet gacica) je 699,99 dinara.

U ponudi su i stvari za najmlade - pletene pantalone za bebe (799 dinara), hulahopke za bebe od bio pamuka (299 dinara), peškiri za bebe s kapuljacom (699), dok je vreca za spavanje za najmladde 999 dinara.

Gornji deo muške trenerke, s kapuljacom, može se naci po ceni od 1.299 dinara, a povoljni su i muški rancevi - funkcionalni ranac je 999 dinara, dok ranac za mali prtljag košta 299 dinara.

Još cena Lidlovih proizvoda pogledajte i u galerijma ovde:

Procitajte još:

"Najjeftinije u Srbiji", "Sad sve u zamrzivac"...VIDEO

 Pogledajte još fotografija:

Nemacki trgovisnki lanac Lidl je danas otvorio pet prodavnica u Beogradu i to na Novom Beogradu, Vidikovcu, Zvezdari, Trošarini i u Borci.

Takode, vrata Lidlovih prodavnica otvorena su i u Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Komentari 178

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lili

Glavni kupci su ipak pripadnici jedne nacionalne manjine!

MilanS

U istom danu otvoreni Lidl i fabrika Leoni!

Saša Francuz

Zna li ko gde ima povoljan peceni ajvar ?

special image