Emina Jahović tuži voditeljke!

Autor:

Pevačica Emina Jahović najavila tužbe protiv voditeljki nacionalne televizije zbog kleveta

Emina Jahović tuži voditeljke! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović 15. 1. 1985. Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović razvela se pre nekoliko meseci od turskog pevača Mustafe Sandala, ali interesovanje ondašnje javnosti ne jenjava.

Prvo su pisali da se viđa sa Sadetinom Saranom, a onda preneli i da se s njim našla u hotelskoj sobi, odakle su "dopirali zvuci koji su uznemirili ostale goste hotela".

Sve ovo izrečeno je na televiziji Beyaz, u emisiji "Soylemezsem Olmaz", gde su voditeljke iznosile pikantne detalje onoga što se navodno dogodilo u hotelu.

Pevačica se ovim povodom oglasila na Instagramu i na turskom napisala da je "čula neosnovne laži o sebi" i da je veoma tužna.

"Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako jedna žena može da napravi takav brutalni napad na drugu ženu? Moj advokat će započeti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga", napisala je, između ostalog, Emina Jahović koja se do sada nije oglašavala za srpske medije ovim povodom.

Podsetite se šta je Emina rekla za MONDO TV:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti