Komercijalna banka:LAŽNA NAGRADNA IGRA na Facebooku

Autor:

Pazite se, još jedna lažna nagradna igra pod tuđim poznatim imenom u Srbiji. Komercijalna banka je upozorila danas da je na Facebooku kreirana lažna stranica te banke, na kojoj se posetioci pozivaju na učestvovanje u nagradnoj igri.

0
A- A A+
komercijalna banka,komercijalna Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek

U pitanju je grubi falsifikat koji zloupotrebljava poslovno ime banke, poručuju iz Komercijalne banke, zbog čega je čitav slučaj prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova, a o svemu je odmah obavešten i Facebook.

Iz Komercijalne banke su uputili molbu klijentima da ne nasedaju na ove lažne objave, jer njihovi lični podaci mogu da budu zloupotrebljeni.

ZABRINUTI? Kartica u džepu a skidaju vam pare!

Kako je saopšteno, Komercijalna banka nije organizator ove nagradne igre i ne može da preuzme odgovornost za ovu prevaru, kao ni za moguće posledice.

Postoji samo jedna zvanična stranica Komercijalne banke preko koje klijenti mogu da dobiju sve aktuelne informacije, a to je www.facebook.com/kombank/, saopštila je ta banka.

PAŽNJA: Lažna nagradna igra MOL Pumpe

Slična situacija bila je pre mesec dana, kada su iz naftne kompanije MOL Srbija upozorili da postoji lažna FB stranica na kojoj se pojavila informacija o nagradnoj igri i u kojoj se navodi da MOL Srbija deli 40 poklon vaučera u vrednosti od 15.000 dinara, ni na koji način nije povezana sa kompanijom.

Povezano

Sve vesti