mondo.rs

Otvoren Sajam fitnesa, proverite zdravstveno stanje

Autor:

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja od danas do nedelje u Beogradu. Besplatno proverite svoje zdravlje.

0
A- A A+
Marija, Atanasković, Fitnes, Fitness, Samsung, Gear Fit2, Sat, Smart watch, Pametni sat Foto: MONDO/Stefan Stojanović ilustracija

Najveći regionalni Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS od 12. do 14. oktobra održava se u Beogradu.

U Hali 3 Beogradskog sajma više od 80 izlagača iz cele Evrope tokom tri dana publici će predstaviti sve novine iz sveta fitnesa: sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno hit u svetu.

Posetioci će na raspolaganju imati više od 60 aktivacija i prezentacija vezanih za fitnes.

"Prvenstvena ideja za organizaciju ovakvog sajma je promocija zdravog života i zdrave ishrane, popularizacija rekreacije i fitnesa, a sve u cilju stvaranja zdravije nacije. Poslednja istraživanja ukazaju na dramatičnu porast gojaznosti stanovištva koja je u poslednje tri decenije sa svega šest odsto skočila na čak 20 procenata. Zato je neophodno na sve načine isticati važnost fizičkog vežbanja kao najefikasnijeg načina prevencije zdravlja, naročito kod dece", kaže Dragan Tomašević jedan od organizatora ovog sajma i generalni sekretar Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Svi posetici će moći i da potpuno besplatno provere svoj zdravstveni i fitnes status, ali i da na osnovu tih merenja i analiza dobiju savete o pravilnoj ishrani i preporučljivim rekreativnim programima u cilju očuvanja zdravlja.

Meriće se nivo stresa, krvni pritisak, utvrđivati telesni sastav, analize kičmenog stuba, davaće se predlozi ishrane i programi sportskih aktivnosti i sve to, ponavljamo, besplatno.

Organizatori su pripremili mnogobrojna iznenađenja i poklone za posetioce kao i takmičenja u powerlifting-u, fit kid-u, bodibilding reviju i atraktivne zabavne programe za mališane.

Posebnu vrednost ovom sajmu daće njegov edukativni karakter, jer će eminentni stručnjaci iz ove oblasti održati veliki broj predavanja, a u petak, 12. oktobra biće održan i Osmi evropski kongres fitnesa.

Ulaznice za Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja koštaju 250 dinara.

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS organizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a promoter ovog događaja je glumica Dragana Mićalović.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.