Tramp neveran? "To nije moja briga"

Autor:

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država rekla je šta misli i kako se oseća povodom glasina da ju je muž prevario sa Plejboj zečicom.

Američka prva dama Melanija Tramp odgovorila je na glasine da ju je muž, predsednik Donald Tramp, prevario sa Plejboj zečicom Stormi Danijels u intervjuu za "ABC" TV mrežu tokom svoje afričke turneje.

"To nije moja briga i fokus. Ja sam majka i prva dama, i imam mnogo važnije stvari o kojima mislim i koje radim. Znam da ljudi vole da spekulišu i da mediji vole da spekulišu o našem braku", rekla je ona na pitanje o glasinama koje traju već mesecima.

Stormi Danijels, odnosno Stefani Kliford kako joj je pravo ime, tvrdi da je započela "intimne odnose" sa Trampom 2006. godine, godinu dana nakon što je oženio Melaniju Tramp, kao i da su se nastavili i u 2007. godini, a da su se sastajali u Nevadi i Kaliforniji.

Njoj je od strane Trampovog advokata Majkla Koena plaćeno 130.000 dolara da ćuti, neposredno pred izbore 2016. godine. Tramp je potvrdio da joj je dat novac, ali je negirao aferu.

Melanija: Možda sam najkinjenija osoba na svetu

Melaniju su potom pitali da li su je ove spekulacije povredila, na šta je ona odgovorila: "Naravno da nije prijatno, ali ja znam šta je ispravo i šta je pogrešno, kao i šta je istina, a šta ne", a na pitanje da li voli svog muža, kratko je rekla: "Da, dobro smo" i dodala da tračevi "nisu uvek tačni".

Povezano

Sve vesti