Nakon bolesti sina, pevač napušta muziku

Autor:

Majkl Buble je odlučio da je napravio savršen album i da je vreme da prestane da peva.

Kanadski pevač Majkl Buble (43) i njegova žena, glumica Luisana Lopilato, prošli kroz težak period u protekle dve godine nakon što je otkriveno da njihov tada trogodišnji sin Noa (4) boluje od raka jetre.

Buble je pauzirao karijeru kako bi se posvetio porodici i izlečenju sina koji je na sreću uspeo da se izbori i potpuno ozdravi. Pevač se vratio nastupima i vredno je radio na novom albumu pod nazivom "Love" koji će u celosti biti objavljen 16. novembra.

Međutim, u vrlo verovatno "poslednjem intervjuu" koji je pevač odlučio da da za "Daily Mail", on je otkrio zbog čega se povukao sa društvenih mreža i kako mu je bolest sina promenila perspektivu na život, nateravši ga da ode iz "sveta poznatih".

"Dok smo prolazili kroz sve ovo sa Noom, nisam se pitao ko sam ja, ali sam se upitao povodom svega ostalog. Zašto smo ovde? Da li je ovo sve što postoji? Jer, ako je ovaj život sve što imamo, mora da postoji nešto veće od toga", počeo je on.

Buble i dalje ima društvene mreže, ali ih koristi isključivo u vezi sa onim što se tiče njegove karijere, dok privatnu fotografiju nije objavio od 2016. godine, kada je njegovom sinu dijagnostifikovana bolest.

"Odlučio sam da više nikada neću da pročitam moje ime u štampi, nikada neću pročitati nijednu recenziju, i stvarno nisam. Odlučio sam da nikada više ne koristim društvene mreže, i nisam ih koristio", istakao je pevač.

Nakon teške borbe, pevač ima dobre vesti?

Majkl je u intervjuu otkrio i kako je na njegovu ženu i njega uticala Noina dijagnoza: "Samo želite da umrete. Ne znam kako sam uopšte disao."

Taman kada se sada vratio muzici, Buble je istakao da je to poslednje što ćemo od njega čuti.

"Sada pevam muziku koju volim. Povlačim se iz biznisa. Napravio sam savršen album i sada mogu da odem dok sam na samom vrhu".

Poslušajte pesmu s njegovom albuma "Love" i uživajte:

Izvor: YouTube/Michael Bublé

Povezano

Sve vesti