Misteriozna slika novog dela "Osvetnika"! (FOTO)

Autor:

Snimanje četvrtog dela filma o superherojima je završeno, a da li vi možete da odgonetnete šta se nalazi na fotografiji braće Ruso?

Zvanično je - snimanje četvrtog dela "Osvetnika" je zvanično gotovo, što su nas sve obavestili braća Ruso na njihovom Twitter nalogu.

Reditelji Džo i Entoni Ruso ipak nisu mogli, a da ne "uznemire" fanove i misterioznom fotografijom koju su objavili, pa je sada glavno pitanje na internetu - šta se to zapravo vidi i šta to znači za predstojeći film?

Objekat se ne vidi kako treba zbog blještavog belog i plavog svetla, a mnogi smatraju da je u pitanju reaktor koji se nalazi u grudima Iron Man-a, te da su to zapravo poslednji trenuci pred smrt lika Roberta Daunija Džuniora.

Naravno, to su samo teorije i već znamo da braća neće ništa potvrditi ili negirati do samog filma koji izlazi u toku naredne godine.

Ono što znamo je da su nas u prethodnom delu prilično šokirali kada je Tanos na kraju pobedio i "ubio" pola populacije, među kojima su i brojni Osvetnici. Fanovi zbog toga jedva čekaju da vide šta će se dalje dešavati i kako će se vratiti u život omiljeni likovi...

Pogledajte da li vi možda možete da odgonetnete šta se nalazi na fotografiji:

Tagovi:

Povezano

Sve vesti