Mačva dala "zeleno svetlo" Voždovcu za trenera

Autor:

Na kraju ništa od povratnika u klub...

8
A- A A+
dragan aničić Foto: MN Press

Voždovac je konačno pronašao zamenu za Branka Vojinovića!

To na kraju neće biti ni Ilija Stolica ni Aleksandar Linta, ljudi koji su već bili u klubu i s kojima se pregovaralo prethodnih dana, mada nije došlo do konačnog dogovora, nego šef stručnog štaba Mačve - Dragan Aničić (47).

U pitanju je trener koji je u više navrata radio u BSK Borči, a potom u januaru 2017. preuzeo Mačvu od Predraga Rogana i poveo je u Superligu.

Bio je to istorijski plasman Šapčana u elitni rang srpskog fudbala posle 65 godina u "nižim divizijama", a već u premijernoj sezoni Mačva se pokazala kao dobar tim i pre svega "tvrd domaćin". Takmičenje su završili kao 12. tim domaćeg šampionata, ali i učesnik polufinala Kupa Srbije.

Aničić je imao važeći ugovor sa Mačvom, međutim prevagnula je njegova želja da se oproba u novom klubu, a tim iz Šapca mu neće praviti problem.

U narednim danima dve strane bi trebalo i da ozvaniče saradnju, a Aničić će na klupi novog tima debitovati protiv Mladosti iz Lučana "na krovu" TC "Stadion", sledećeg vikenda.

Voždovac je više od dve i po nedelje bio bez trenera nakon smene Branka Vojinovića i u njegovom odsustvu je tim predvodio Jovan Damjanović. "Zmajevi" posle 11 odigranih prvenstvenih kola imaju samo 11 bodova.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Povezano

Sve vesti