mondo.rs

Nakon "krvavog" razvoda, s bivšim u filmu! (VIDEO)

Autor:

Sudske "zavrzlame" oko filma, kao i oko razvoda, konačno su gotove, pa ćemo uskoro imati priliku da pogledamo dugoočekivanu priču na velikim platnima.

Tvorci filma "London Fields" objavili su prvi zvanični trejler priče koja je bazirana po istoimenom romanu Martina Ejmisa iz 1989. godine.

U filmu Amber Herd tumači lik fatalne Nikole Siks koja otkriva da će biti ubijena na dan kada napuni 35 godina i kreće u potragu za svojim ubicom. U filmu se pojavljuju i Bili Bob Tornton, Džim Sturdžs, Teo Džejms i Kara Delevinj, a sva trojica glumaca su Nikolini ljubavnici i kao što ste mogli pretpostaviti - jedan će je ubiti.

"London Fields" već više od dve godine čeka da se predstavi publici, jer je producentska kuća "Nikola Siks" tužila glumicu koja je, kršeći ugovor, tajno ugovarala sa rediteljem Metjuom Kalenom isecanje scena golotinje i seksa, na koje je pristala pre početka snimanja.

Tužba zbog scena seksa!

Ovaj film je takođe bio pominjan kao jedan od razloga za razvod Amber od Džonija Depa, koji je po njenim tvrdnjama bio ljubomoran na njene scene seksa sa Bilijem Bobom Torntonom.

I da, Džoni Dep se takođe pojavljuje na momente u filmu, a scene su naravno snimali pre celog fijaska oko razvoda.

Pogledajte:

Izvor: YouTube/Movieclips Trailers

Povezano

Sve vesti