Brkovi u Beogradu 3. novembra - posveta Sinanu Sakiću

Autor:

Zagrebački bend Brkovi će 3. novembra u Hali sportova „Ranko Žeravica“ održati veliki samostalni koncert na kojem će promovisati i pesme sa najnovijeg albuma "Hormon sreće".

0
A- A A+
Brkovi, muzika, pank Foto: MONDO

  Iako postoji 14 godina, objavilo je  već sedam albuma, a za sedam godina, koliko nastupaju u Beogradu, ovo će biti njihov 10. jubilarni koncert, tako da su članovi benda posebno uzbuđeni pred ovaj nastup.

"Privilegija je svirati u Hali sportova, tako da se posebno spremamo za beogradsku publiku. Iza nas je
posebno uspešna godina u kojoj smo imali više od 40 koncerata u regionu i prezadovoljni smo
odzivom i reakcijom publike, tako da smo sigurni da će koncerti u Zagrebu i Beogradu biti
posebni", rekao je Shamso 69, pevač grupe Brkovi.

Dodao je da će na zagrebačkom (20. oktobra) i beogradskom koncertu prvo svirati nove pesme, a onda i hitove poput "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Nisam ja za tebe", "Samac" i mnoge druge turbo-pank-folk pesme po kojima su posebno prepoznatjivi.

Inače, bend ovaj koncert posvećuje pokojnom veikanu folk muzike Sinanu Sakiću.

Želja im je bila da on gostuje na njihovom beogradskom koncertu, jer je Sinan Sakić, za članove benda, uvek bio uzor i kao pevač i kao čovek.

Zato će se bendu na bini u nekoliko pesama pridružiti članovi grupe Kal violinista Bojan Vasić i harmonikaš Rade Arsenović, a kao predgrupa će svirati bugarski bend Kontrol, koji se smatra najuticajnim pank-rok bendom u susednoj zemlji.

Karte za beogradski koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigstixa po ceni od 1.350 dinara do 1. novembra, dok će se pred sam koncert ulaznice prodavati po ceni od 1.500 dinara.

MONDO TV INTERVJUI SA ŠEMSOM IZ BRKOVA

Izvor: MONDO

MONDO TV SA ŠEMSOM U SEX-ŠOPU

Izvor: MONDO

ŠTA KAŽE ŠEMSO O SVADBAMA?

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti