Eksplodirao automobil voditeljke Marijane Mićić!? VIDEO

Autor:

U Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, kod Trošarine, eksplodirao je automobil. Jedna osoba u Urgentnom centru. Mediji: U pitanju automobil voditeljke Marijane Mićić. Navodno je povređen njen otac.

20
A- A A+

U Hitnoj pomoći za Mondo je potvrđeno da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar.

MUP je saopštio da je policiji prijavljeno da se oko 13:30 časova u Ulici Vojvode Stepe, u blizini broja 414, dogodila eksplozija i požar na automobilu "golf 4". Povrede ruke i bubne opne zadobio je šezdesettrogodišnji muškarac, koji je prvezen u Urgentni centar, navodi MUP.  

Izvor: MONDO (www.mondo.rs)

Prema prvim informacijama, koje prenosi "Kurir" eksplodirao je auto u vlasništvu voditeljke "Pinka" Marijane Mićić, a u kolima je u tom trenutku bio samo njen otac, koji je prošao sa lakšim povredama.

Prema pričama očevidaca, automobil je eksplodirao na kolovozu u toku vožnje.

Izvor: MONDO (www.mondo.rs)

Voditeljka je za" Blic" rekla da auto nije njen, tj. da nije njen već sedam godina a na pitanje da li je u kolima bio njen otac neodređeno je odgovorila: "Ne mogu sada da pričam".

Na društvenim mrežama kruže fotografije iz Urgentnog centra na kojima se vidi voditeljka koja stoji pored muškarca koji je povređen u eksploziji.

Deo grada u kome se desila eksplozija je blokiran i uviđaj je u toku.

Eksplodirao džip kod Marakane! (FOTO, VIDEO)

Ovo je drugi incident sa automobilima koji je zadesio voditeljke s Pinka. Početkom septembra eksplodirao je i automobil koji je vozila Dušica Jakovljević.

Šta kaže voditeljka kojoj je raznet džip?

Ovoga puta zaista se radilo o podmetnom eksplozivu pod džip, inače u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića, a koji su tokom prethodnih meseci vozili voditeljka i njen dečko Jovica Aleksić

Povezano

Sve vesti