Srbin izrešetan u Južnoafričkoj Republici

Muškarac (49) srpskog porekla, čiji identitet nije otkriven, upucan je više puta na benzinskoj pumpi u Rivoniji, predgrađu Johanesburga, saopštila je lokalna policija, prenose beogradski mediji.

1
A- A A+
pištolj, pucnjava, oružje, ubistvo Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

On je pogođen dva puta u ruku, prenose "Večernje novosti".

Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj slučaj je povezan sa likvidacijom Đ. M. (43), koji je pre tri nedelje izrešetan dok je u "poršeu" stajao na semaforu.

Poslednja žrtva u crnoj hronologiji smrti srpskih državljana na jugu Afrike, prema pisanju lokalnih portala, ušao je na benzinsku stanicu kada je na njega pripucala nepoznata osoba.

Napadač je, navodno, posmatrao čoveka izvesno vreme, pre nego što je ispalio hice u njega dok je bio u svojim kolima.

Misteriozna smrt Srbina u crkvi u Johanesburgu!

Prošlog meseca, dvojica motorista su izrešetala Đ.M. On je pokušao da pobegne, vozio je svoj "porše" još sto metara, ali je podlegao povredama.

Južna Afrika: Ubijen Milan Đuričić

" Đ.M. je držao zalagaonicu, lanac mesara, a bio je poznat kao Džordž iz Holivuda, zbog svog načina života. On je rođen u Johanesburgu, nakon što je njegov otac sedamdesetih godina došao u Južnoafričku Republiku", preneli su mediji.

Njegovo ubistvo, istražitelj Pol O'Saliven ocenio je kao još jedno u nizu likvidacija koje su Johanesburg poslednjih meseci pretvorili u teren za "obračun kriminalaca iz istočne Evrope".

Povezano

Sve vesti