Udar u plavom: 400g kokaina, 60g heroina, 700....

Autor:

Pripadnici MUP-a u koordinisanoj akciji u nekoliko gradova u Srbiji zaplenili drogu, oružje i municiju.

3
A- A A+
droga kokain spid heroin diler dileri narkotik narkotici narkoman narkomani Foto: MONDO

Policija je u Beogradu, u više odvojenih akcija uhapsila tri osobe i zaplenili 15 kilograma marihuane, 400 grama kokaina, 60 grama heroina, 700 grama amfetamina, manje količine hašiša i smeše kofeina i paracetamola, kao i dva pištolja i više komada municije.

U zajedničkoj akciji beogradske i kragujevačke policije u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Kragujevcu i Novom Pazaru uhapšen je R.V. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: MUPSrbije

Policija je kod osumnjičenog, u iznajmljenom stanu, pronašla 15 kilograma marihuane, 700 grama amfetamina, 300 grama kokaina, presu i opremu za pakovanje droge, dve elektronske vagice, pištolj i više komada municije.

Uhapšena tinejdžerka, zaplenjena "Božija droga"

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

U drugoj akciji, policija je uhapsila L. F. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

BLICKRIG Interpola: Zaplenjeno 55 tona droge

Kod osumnjičenog policija je pronašla 100 grama kokaina, tri grama hašiša, elektronsku vagicu za precizno merenje, pištolj sa okvirom i sedam komada municije.

Policija je u trećoj akciji uhapsila J. N. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Od njega je oduzeto 60 grama heroina, 50 grama kofeina i paracetamola i elektronska vagica.

Osumnjičenima L.F. i J.N. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Povezano

Sve vesti