Pobednica rijalitija u dečijem šou programu!

Autor:

Nakon što je pobedila u rijalitiju i postala pevačica, Kija Kockar je sada dobila i novo zaduženje.

15
A- A A+

Snimanje pete sezone dečijeg muzičko-takmičarskog šou programa “Pinkove zvezdice - all stars” je počelo, a pred gledaocima TV "Pink" će biti od petka, 26. oktobra.

Već poznate zvezdice, finalisti prethodnih sezona, su spremne da ponovo očaraju  publiku, ali u crvenim stolicama došlo je do promene - novi član žirija je Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija Zadruga i nova pevačica naše estradne scene.

"Veoma sam uzbuđena. Čast mi je što sam deo ovog projekta, mnogo mi je drago što me je Pink pozvao, pogotovo što su ovo 'Pinkove zvezdice - all stars'. Ovo su deca koja su veoma iskusna i znaju šta rade i sigurna sam da će biti jako teško biti kritičan", poručila je Kija povodom ovog projekta.

Kija je u ovoj ulozi zamenila pevača Milana Stankovića i tako se pridružila uigranoj ekipi koja već četiri godine prati rast i razvoj naših najtalentovanijih zvezdica, a koju čine muzičari: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Još jedan novitet u ovoj sezoni je pojačanje na bini - voditeljki Marijani Mićić na sceni se pridružuje Ana Mihajlovski.

Povezano

Sve vesti