Ovog puta nema pomirenja!

Autor:

"Već dugo se ne čuju i ne viđaju"

Ovog puta nema pomirenja! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pevačica Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta komuniciraju navodno samo preko advokata, zbog čega je Nikolićeva podnela zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa reperom.

Ana je pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

"Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha", rekao je neimenovani izvor blizak pevačic "Kuriru"  dodao:

"Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo".

Vest da je Ana podnela zahtev za starateljstvo prokomentarisao je kratko i Rastin advokat Borivoje Borović: "Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila"

Povezano

Sve vesti