MONDO/Agencije

Hteli da ubiju Klintonove i Obamu!? Nađen eksploziv!

U kući Hilari i Bila Klintona u predgrađu Njujorka danas je pronađena bomba, javlja danas AP. Isti paket poslat i na adresu bivšeg predsednika SAD Baraka Obame.

5
A- A A+

Neimenovani američki zvaničnik je rekao da je "funkcionalna eksplozivna naprava" pronađena u kući Klintonovih i da istražitelji veruju da ta naprava ima veze s napravom koja je pronađena u ponedeljak u kući milijardera Džordža Soroša, navodi američka agencija.

Naprava je otkrivena rano jutros u kući Klintonovih u Čapaki u Njujorku.

Policija je saopštila da pomaže FBI-ju, tajnoj službi i okružnim vlastima Vestčestera u "istrazi o sumnjivom paketu".

Eksplozivnu napravu jutros je pronašao tehničar koji proverava poštu pristiglu za Klintonove, prenosi "Njujork tajms" pozivajući se na policijskog zvaničnika.

Isti, neimenovani zvaničnik je naveo da je ta naprava slična onoj koja je u ponedeljak pronađena u kući Soroša, a koja se takođe nalazi u severnom predgrađu Njujorka.

U međuvremenu je stigla i informacija da je paket identifikovan kao "potencijalna eksplozivna naprava" poslata je i bivšem američkom predsedniku Baraku Obami u Vašingtonu, javlja AP pozivajući se na tajnu službu.

Američka agencija je to javila nekoliko minuta nakon što je prenela da je u kući Hilari i Bila Klintona u predgrađu Njujorka danas pronađena bomba.

Povezano

Sve vesti