mondo.rs

Patila zbog uloge: Korset mi je pomerio organe! (VIDEO)

Autor:

Glumica je posavetovala žene da nikada ne muče sebe na ovaj način.

Glumica Ema Stoun tumači ulogu sluškinje koja se bori za naklonost kraljice Ane u najnovijem filmu "The Favourite". Film je režirao Jorgos Lantimos, a radnja se odvija početkom 18. veka u Engleskoj na dvoru kraljice Ane gde se odvija "bitka" između sluškinje Ebigejl (Stoun) i lejdi Sare (Rejčel Vajs) oko toga koja će biti bliža kraljici.

Međutim, Ema je otkrila da joj je najveći problem tokom snimanja filma predstavljao kostim tog vremena koji je podrazumevao čvrsto stegnut korset.

"Žene su se dugo tako oblačile i stvarno je strašno kroz šta su prolazile. Prvih mesec dana nisam mogla da dišem, pa sam mirisala mentol kako bih makar imala privid da sam na otvorenom prostoru i da mogu da dišem makar malo. Nakon mesec dana, svi moji organi su se pomerili, bilo je odvratno i ako ne morate to da radite, nemojte!", rekla je ona u emisiji kod Grejema Nortona.

Uprkos tome što je dobila Oskara 2017. godine za ulogu u filmu "La La Land", glumica je istakla da je imala tremu što je za ovaj film morala da usavrši britanski akcenat.

"Pošto sam bila jedina Amerikanka među ekipom, mislili sam da ću da štrčim ako nešto zeznem. To je moglo da uništi ceo film, pa sam baš naporno radila na tome".

Pogledajte trejler za film:

Izvor: YouTube/FoxSearchlight

Povezano

Sve vesti