mondo.rs

"Borite se protiv uzroka, a ne samo posledica"

Autor:

Reditelj Boris Malagurski prokomentarisao knjigu rijaliti zvezde Kije Kockar. "Bolje da njena publika čita knjige, nego da gleda rijaliti".

"Borite se protiv uzroka, a ne samo posledica" Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Knjiga "Moj potpis", pobednice "Zadruge", izazvala je mnogo mnogo komentara na društvenim mrežama. Autobiografija Kije Kockar je objavljena u četvrtak, a promovisana na Sajmu knjiga.

Uz svakojake komentare, društvenim mrežama počela je da kruži fotografija na kojoj se nalazi zapaljena knjiga poznate zadrugarke.

Ludnica na Sajmu zbog Kije Kockar (FOTO)

Još uvek se ne zna ko je zapalio knjigu, ali je komentari i dalje "pljušte". Fotografiju je šerovao i reditelj Boris Malagurski, poznat po fimova "Težina lanaca", "Beograd", "Kosovo: Možete zamisliti". Uz tu fotografiju napisao je:

"Zašto svi napadaju to što je rijaliti zvezda Kija napisala knjigu? Prvo, bolje da njena publika čita knjige, nego da gleda rijaliti. Možda nekima Kija otkrije svet knjiga, pa požele da pročitaju i neko ozbilinije štivo. Drugo, oni koji pljuju Kijinu knjigu je uglavnom nisu ni čitali (nisam ni ja, ne znam kakva je). I treće, to što vlada veliko interesovanje za njenu knjigu nije krivica Kije, već medija koji su protivzakonitim emitovanjem rijalitija nametnuli kulturu šunda. Borite se protiv uzroka, a ne samo posledica!"

Podsetite se šta nam Kija rekla na svojoj promociji na Sajmu knjiga

Povezano

Sve vesti