mondo.rs

Naša velika zvezda kantautorske scene ima svirku!

Autor:

Ana Ćurčin nastupiće sa njenim pratećim bendom The Changes u četvrtak 1. novembra u Soul Society-Starom Bitefu.

0
A- A A+
Ana Ćurčin Foto: Petar Stojanović - MONDO Ana Ćurčin

Ane Ćurčin nastupiće sa njenim pratećim bendom The Changes (Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini I Ana Ćurčin) u četvrtak u poznatom beogradskom klubu.

Retko ko tako duboko zadire u emocije tekstovima, i tako vlada muzikom kao Ana, dosežući unutrašnje i geografske meridijane, okupljajući oko sebe, klupsku i festivalsku publiku, u zemlji i inostranstvu.

Poslušajte novu pesmu Ane Ćurčin i ansambla "Kolo"

Kao specijalni gosti koncerta nastupiće beogradski duo kantautorski sastav Weird Fishes.

Ana Ćurčin je rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, pored nje i ostali članovi benda dolaze iz drugih kulturoloških i muzičkih pozadina ali žive i rade u Beogradu.

Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope.

U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging". U oktobru 2016. godine je zajedno sa bendom Stray Dogg održala koncert u Sava Centru, a 2017 su nastupali na Exit Festivalu. Početkom 2018 su jedini bend iz Srbije koji učestvuje na Festivalu

Ulaznica je 500 dinara, a vrata kluba se otvaraju u 22 sata.


Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.