mondo.rs

Božo Vrećo opet u Beogradu!

Autor:

Vrhunski interpretator sevdalinki nastupiće u Beogradu 15. decembra.

4
A- A A+

Božo će, nakon nastupa u Kanadi i Americi, gde je pevao čak i na Brodveju, nastupiti u beogradskom Centru "Sava".

On poziva svoju, kako je on naziva, "zlatna vrednu publiku" koja ga obožava a on im višestruko uzvraća tu ljubav.

"Publika oseća iskrenost, posvećenost, predanost, snagu i volju. Dođite da uživamo u magičnoj noći, da plešemo, pevamo, smejemo se, plačemo, jer sve je to sevdah," dodaje Božo Vrećo.

Vrećo je ovih dana objavio novi spot pod nazivom "Dragi" koji otvara album "Melek", peti Božin studijski album koji je jedan od najprodavanijih u regionu i izdat je za Croatia Records.

Na pesmi sarađivao je sa slovenačkim saksofonistom Vaskom Atanasovskim, a spot je radio dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Lokacije snimanja su bile Gornji grad u Zagrebu i predivno Hiže na bregu u Zagorju. U spotu se pojavljuje i hrvatski TV voditelj Dorijan Klarić kako bi priča bila potpunija u sadržini i što emotivnije ispričana.

" U spotu se spajaju svet sna i jave, prepliću se sećanja i ono što je stvarno i opipljivo. Lik Dragog u spotu dolazi kao snoviđenje, kao senka koja i s'onog sveta pazi na onog drugog. Oni se osećaju i bez da se vide i ta iskonska antologijska ljubav zapravo se proteže kroz celi taj dramski prikaz sete, nedostajanja, čežnje i samoće. Ključ ima metaforično značenje da je sve i dalje u njegovim rukama, da mu prepušta odluku srca i ma što da mu život nosi, on će ga uvek štititi i biti uz njega. Radnja se ipak retrospekcijski vraća u neko minulo doba u prošlom veku i plovi kroz sadašnjost u buđenju..." izjavio je Božo koji na albumu potpisuje sve tekstove i muziku.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.