mondo.rs

Zvezda upozorava: Ne kupujte falsifikate!

Autor:

Klub iz Ljutice Bogdana uputio apel navijačima pred meč sa Liverpulom u Beogradu...

Zvezda upozorava: Ne kupujte falsifikate! Foto: MONDO/J. Terzić

Crvena zevzda će 6. novembra od 18.55 ugostiti na stadionu "Rajko Mitić" Liverpul u okviru 4. kola Lige šampiona.

Šampion Srbije svestan je da će kapacitet stadiona u Ljutice Bogdana biti mali da primi sve zainteresovane navijače, ali i da će takvu situaciju pokušati da iskoriste prevaranti nudeći navijačima falsifikovane ulaznice.

U vezi s tim, Crvena zvezde uputila je aperl svima koji nisu kupili karte za meč sa Liverpulom.

"Klub naglašava kako ne snosi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene na zvaničnim prodajnim mestima, jer će samo osobe sa validnim ulaznicama moći da priđu Marakani", piše u saopštenju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

"Crvena zvezda apeluje na sve navijače da nikako ne kupuju falsifikovane karte koje su se pojavile u opticaju, bilo da se radi o ulaznicama sa blagajne stadiona 'Rajko Mitić' ili onih putem onlajna. Svaka neispravnost će se proveravati i to na posebnim šalterima Marakane, a ako se utvrdi da postoji neispravnost i da je lice pokušalo da uđe sa neispravnom ulaznicom, biće predato policiji i dalje procesuirano", upozoravaju crveno-beli.

Zvezda na kraju napominje da će kontrola biti vrlo rigorozna.

Crvena zvezda posle tri odigrana kola ima jedan bod i nalazi se na poslednjem mestu Grupe c. Šampion Srbije je nakon remija sa Napolijem u Beogradu (0:0), ubedljivo poražen u Parizu od PSŽ-a (6:1) i Liverpula na Enfildu (4:0).

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.