Bivši će nastaviti da proziva pevačicu!

Autor:

Arijani se ova vest neće nimalo dopasti...

Pevačica Arijana Grande (25) osula "drvlje i kamenje" po bivšem vereniku Pitu Dejvidsonu (24), zbog njegovog najnovijeg skeča u kome se on šali na račun njihove propale veze.

U šou "Uživo subotom uveče", komičar je predstavio novi skeč koji počinje šalom o njihovoj veridbi.

On nakon što ga predstavi Džona Hil, pita drugu gošću, Megi Rodžers: "Ćao Megi, ja sam Pit. Želiš li da se udaš za mene?", na šta ona kaže "ne". Nakon Pitovog nastupa, oglasila se i pevačica na Twitteru.

"Ne držiš se toga što tvrdiš. Reče da ne umeš da mrziš?", napisala je u jednom tvitu, a u sledećem: "Hvala ti", što je ubrzo i obrisala.

Međutim, uprkos navodima da će komičar izbaciti ovu tačku iz svojih nastupa i prestati da spominje pevačicu i njihovu propalu veridbu, to je sve samo ne istina.

"Pit je uvek pričao o svom životu na bini i Arijana to zna. Tako ga je i upoznala", rekao je izvor blizak komičaru za "People" magazin i dodao da je potpuna laž da će Pit povući taj skeč.

"People" takođe prenosi da Pit ne želi da se stvore bila kakva negativna osećanja između Arijane i njega, i da mu to nije namera.

Arijana i Pit su raskinuli nakon samo pet meseci veze, tokom koje su stigli da objave i raskinu veridbu.

Brzo se verili i još brže raskinuli!

Par je raskinuo veridbu, jer "nije bilo pravo vreme za njih", kao i da pevačica želi da se fokusira na sebe nakon turbulentnih događaja koji su je zadesili u prethodnih godinu dana.

Prvo je preživela horor na koncertu u Mančesteru kada je teroristička bomba ubila mnoge iz njene publike, a u septembru ove godine se navodno predozirao njen bivši, dugogodišnji dečko, reper Mek Miler, za šta strani mediji ističu da je bila "prelomna tačka" u njenom odnosu sa Dejvidsonom.

Povezano

Sve vesti