• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džamal Marej "eksplodirao"

Ekipa Denver Nagetsa nastavlja sa pobedničkim nizom. Noćas su pred svojom publikom pobedili ekipu Bostona 115:107. Rekord karerije postigao je Džamal Marej sa 48p, dok je Nikola Jokić zabeležio 8p,10s i 8a.

SVE GALERIJE

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mynx

Svaka cast ovom Mareju....odlicna partija ali Jokic vec pocinje da nervira...zajedno sa ovim Melounom....sto i ne gleda vise ka kosu....razumem da igra timski ali da on kao zvezda tima i najbolji igrac sutne 3 puta na kos za 30 minuta manje od svih 10 igraca koji su igrali????Koja je logika....?Stvarno?Da li je to neko video da Jokic ima sanse za mvp nagradu pa mu se zabranilo da sutira?I da jedno 20 utakmica ne sme ni da predje 10 poen a meni stvarno to deluje moguce ne kao teorija zavere....posto ovo na nista ne lici vise....Pazi okei asistencije uigravanje drugih igraca Jokic glavni u toj ulozi i ajde sada malo cu da delim lopte necu toliko da sutiram....ali trener ko trener svaki gleda da od igraca izvuce maksimum i sve njegove dobre karakteristike iskoristi....recimo igrac ima odlican sut asistenciju a rupa je u odbrani....trener pokusava da izvuce od njega maksimum u odbrani a ne da kaze imas ovo ne treba ti odbrana....Jokiceve najbolje karakteristike su mnogobrojni napadacki potencijal....igra ledjima....sut....ume da izmisli poene u svakoj situaciji....bukvalno moze da postigne kos na puno nacina i uvek kad zeli jednostavno nezausyavljiv....to je ipak najace Jokicevo oruzje pored asistencija a Meloun to ne koristi vise uopste nego samo njegove asistencije i plejmejkerske sposobnosti....umesto da iskoristi celog jokica koji je kompletan igrac i ima sve sem atleticizma to je bolje i za jokica i za ceo tim....on mu uzima njegovo najjace oruzje....i od odlicnog igraca pravi malo nekog iznad prosecnog igraca....to je kao da je neki trener dosao i reko Jordanu da igra samo odbranu a napad da ne igra ne treba mu....posto Denver od Jokica nema boljeg napadaca....dalje i ovo sa tripl-dablovima postaje sumnjivo....svako vece mu fali skoro po 1 asustencija skok ili poen za tripl dabl a nikako da ga ostvari....pre ostvari tripl dabl za poluvreme sa po 30 poena ....sad ne moze za celu utakmicu a samo gleda skok i asistencije a ni ne gleda kos ali opet 10 poena je za njega nista....

Expert

I posle neko kaze kako se danas igra dobra kosarka. Smesno. Kada je ranije neki prosecan igrac mogao dati 50 koseva. Unistavaju prelepu igru zbog atraktivnosti. Svi igraju sve i niko ne igra nista. E da se vrate prosli dani pa da gledamo sa uzivanjem. Kad se znalo sta je 5- ica a sta kec. Inace svaka cast Mareju na utakmici ali ovo se devedesetih nije moglo desiti ni u snovima.

moskri

@Expert vidim da nisi gledao utakmicu sinoć.