Slušajte Kolarac- UVEK!

Autor:

Projekat Saveta mladih "Slušajte Kolarac" ima za cilj da programski sadržaj Kolarčeve zadužbine približi publici kroz savremene medije, što znači da koncerte možete da slušate kod kuće!

Slušajte Kolarac- UVEK! Foto: MONDO, Goran Sivački Ana Anastasov

Zadužbina Ilije M. Kolarca ove godine slavi 140 godina postojanja. I u ovoj godini, kada Kolarac obeležava važan datum, publici će biti predstavljeni zanimljivi programi, interesantni muzičari i serije koncerata.

 Ono što je svakako novitet u ovoj ustanovi vredan pomena je projekat Saveta mladih "Slušajte Kolarac" koji će omogućiti široj publici da prati program u narednom periodu.

"U okviru programa Kreativna Evropa, nastavlja se pozitivna praksa stečena u realizaciji projekta Take Over, te je formiran novi Savet mladih koji učestvuje u osmišljavanju i organizaciji programa Kolarca", kaže za MONDO Maša Mileusnić, koordinatorka projekta i dodaje da će primena novih tehnologija približiti program širom auditorijumu.

Savet mladih čine Ana Anastasov, studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti, Bogdan Đurić sa Filološko-umetničkog fakulteta, kao i studenti sa ETF-a.

Kad on zasvira "Zajdi, zajdi" i Japanci plaču

"Došli smo na ideju da napravimo sajt koji će voditi ka kanalu YouTube na koji ćemo da postavljamo snimke predavanja, koncerata, promo materijal, kao i da pišemo blog. Ciljna grupa su nam mladi, jer sve što organizujemo je za mlade. Ali i za ljude iz dijaspore, koji ne mogu u svakom trenutku da dođu na Kolarac", objašnjava Ana i najavljuje da ćemo uskoro koncerte moći uživo da pratimo na njihovom YouTube kanalu.

Uživajte u koncertima Kolarca svakodnevno, a za početak častite se nastupom Urmina Nesa Majstorovića.

Izvor: YouTube/SlusajteKolarac

Povezano

Sve vesti