DVE GODINE krila da se razvodi: Sad smo brat i sestra!

Autor:

Emina Jahović otkrila da je plakala "kao kiša" na razvodu, ali i da li je nastavila dalje i smuvala milionera iz Fenerbahčea ili ne?

DVE GODINE krila da se razvodi: Sad smo brat i sestra! Foto: Mondo/Goran Sivački

Pevačica Emina Jahović puni naslovne strane domaće i turske štampe, od razvoda od pevača Mustafe Sandala.

Šta je dobila nekon razvoda, da li su ostali prijatelji... a kada je to "dosadilo", da li ima dečka.

Turski mediji su otkrili da je u vezi sa Sadetinom Saranom, nedašanjim menadžerom Fenerbahčea, sada "samo" milionerom biznismenom.

Sada je gostujući u emisiji Ognjena Amidžića konačno progovorila na tu temu, ali i otkrila da su ona i Mustafa DVE GODINE krili da nisu zajedno.

"Nažalost razveli smo se, bilo je jako teško, ta kriza je trajala dugo, mediji za to nisu znali, krili smo zbog dece, koliko je trajalo da se stvori, trajalo je i da se raspadne. Sad smo super prijatelji. Prošlo je, ali dan razvoda je bio katastrofalan za mene iako sam se spremala dve godine za to. Mnogo sam plakala pre ulaska u sudnicu. I on je tugovao, nije mu bilo lako. Ne volim ni da se setim toga. Jako mi je bilo teško, sudija je to rekao molim te prestani da plačiš ili ću odložiti suđenje jer ću misliti da je pokajanje. Sad smo super, kao brati i sestra i tu se vidi da se ljubav ugasila potpuno. Godinu dana nisam živela sa Mustafom", rekla je Emina, a onda dobila i pitanje koje kopka sve nas - da li je istina da ima dečka. 

"Novi dečko zvuči čudno. Nismo deca više. Tačno je da sam upoznala tog čoveka i sad se upoznajemo. Spontano se desilo, upoznali smo se pre mesec i po dana i eto".

Povezano

Sve vesti