SKANDAL u "Hari Poter" univerzumu!

Autor:

Ovo im nije trebalo...

SKANDAL u "Hari Poter" univerzumu! Foto: YouTube/screenshot/Next of Ken

Nakon što su fanovi "Hari Poter" sveta otkrili da će se u drugom delu filma "Fantastične zveri" pojaviti profesorska Minerva Mekgonagal koju smo zavoleli kao saveznicu Harija, Rona i Hermione u Hogvortsu, nastala je prava pometnja.

Šta je problem?

U godini kada se odvija radnja filma "Fantastične zveri" - 1927, Mekgonagal se nije još bila ni rodila, a kamoli bila "funkcionalna" čarobnica koja maše štapićem.

Fanovi smatraju da je Mekgonagal rođena u oktobru 1935. godine, jer je počela da pohađa Hogvorts kao Dambldorova učenica 1947. godine, a svi znamo da čarobnjaci kreću u školi kada napune 12 godina. Ove podatke je otkrila sama spisateljica Džoan K. Rouling u biografiji koju je izdala za voljenu profesorku.

Crnogorci će znati Hari Potera ali ne i Desanku

Twitter je na negativan način eksplodirao zbog ove vesti i mnogi se pitaju kako je Roulingova dozvolila da se Minerva pojavi u filmu i samim tim uruši sagrađeni kanon.

Kreatorka "Hari Poter" univerzuma se još uvek nije oglasila povodom ovog nezadovoljstva fanova, ali se oni svi slažu u vezi sa tim da ne treba kvariti svet koji je godinama pažljivo sagrađivan.

Šta vi mislite povodom toga?

Tagovi:

Povezano

Sve vesti