mondo.rs

Otkrila ZAŠTO je otišla iz "Anđela"

Autor:

Žizel Bundšen nekada je radila ono o čemu sanjaju sve manekenke - bila je deo "Viktorijinih anđela", a u svojoj knjizi je objasnila zašto je odlučila da prekine saradnju sa brendom.

Bliži se godišnja revija brenda "Viktorijas sikret", a manekenke se već uveliko spremaju da prošetaju u seksi donjem vešu i štiklama.

Za jednu od najuticajnijih "Anđela", međutim, to je samo podsetnik na "prošli život".

Znate da je Žizel Bundšen nekada bila jedna od lepotica koje su radile za brend "Viktorijas sikret", a u svojim memoarima "Lekcije: Moj put ka smislu života", supermodel se osvrnula na karijeru i taj brend, i objasnila zašto je kasnije odlučila da ih napusti.

Žizel je imala samo 19 godina kada je potpisala ugovor sa brendom donjeg veša i tada je bila presrećna zbog te prilike, ali i zbog finansijske sigurnosti koju joj je to donelo. Iako je kasnije bila najplaćenija manekenka 15 godina zaredom, na početku svoje karijere, Bundšen je od "Viktorijas sikreta" zarađivala 80 odsto svojih godišnjih prihoda.

Uprkos tome što je vrlo brzo postala jedna od najprepoznatljivijih "Anđela", Bundšen se vremenom umorila od takvog načina života i svih "zahteva" koji dolaze uz anđeoska krila.

"Prvih pet godina, bilo mi je prijatno da šetam u donjem vešu, ali kako je vreme prolazilo, bilo mi je sve neprijatnije da me fotografišu dok modnom pistom hodam noseći samo bikini ili tange", napisala je ona u svojoj knjizi. "Dajte mi rep, ogrtač, krila - molim vas, bilo šta što će me malo pokriti!".

I tako, do vremena kada je 2006. godine trebalo da obnovi ugovor, Žizel je počela da se koleba.

"Bila sam u potpuno drugoj fazi života i nisam bila sigurna želim li da nastavim to da radim".

Da bi donela konačnu odluku, ova lepotica je na komade papira napisala "da" i "ne" i stavila ih u posudu.

"Zatvorila sam oči i odlučila: koji god papir da izvučem, to će biti najbolje za mene i to će biti prava odluka".

Ostalo znate - izvukla je papir "ne" i završila saradnju sa ovim brendom, a kaže da i danas misli da je ta odluka bila prava - "dobila sam odgovor koji sam podsvesno želela da vidim".

Ovogodišnja revija će se održati večeras, 8. novembra, u Njujorku, a evo još vesti o tome:

Ko će ove godine nositi skupoceni brushalter

Ovako izgledaju pripreme! (FOTO, VIDEO)

Anđeli šetaju, Albanke pevaju!

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.