"Kaznite ovog DIVLJAKA!" (VIDEO)

Autor:

Defanzivni fudbaler Real Madrida Serhio Ramosa na udaru kritika zbog divljačkog poteza na utakmici protiv Viktorije Plzenj.

"Kaznite ovog DIVLJAKA!" (VIDEO) Foto: AP Photo/Paul White/Tanjug

Serhio Ramos je još jednom pokazao da važi za jednog od najprljavijih fudbalera u današnjem fudbalu.

Real Madrid je deklasirao Vijktoriju Plzenj u 4. kolu Lige šampiona, ali je Ramos uradio nešto zbog čega ga evropska fudbalska javnoist žestoko osuđuje. Sa pravom.

Ramos je laktom posred lica udario fudbalera češke ekipe Milana Havela kojem su jedva zaustavili krvarenje iz nosa.

Ramos se izvinio na svom Twitter nalogu: "Fudbal te uvek uči raznim stvarima. Nisam smeo da ulazim u duel na taj način. Milane, nije mi bila namera da te povredim. Želim ti brz oporavak", napisao je Ramos.

Jeste sportski od Ramosa što se izvinio, ali to što je uradio na terenu nimalo nije bilo sportski. Zanimljivo, izvukao se na terenu bez ikakve kazne, bez kartona!

Mnogi sportski komentatori, bivši fudbaleri, skočili su na Ramosa, a pojedini traže i da bude kažnjen na duže vreme.

Jedan od njih je Kris Saton koji je potez Ramosa nazvao "odvratnim" i "nasilničkim".

"Ovaj njegov start je skandalozan. I bez ikakve potrebe je to uradio. Namerno je išao laktom na igrača Viktorije i tačno je znao šta može da se dogodi. Trebalo bi da bude odstranjen na duže vreme", rekao je Saton, bivši fudbaler Noriča, Blekburna, Čelsija, Birmingema, Seltika, Aston Vile.

Nije jedini u ovom stavu i mišljenju. Na društvenim mrežama je jedna od glavnih tema Ramosov lakat i njegov stil igranja fudbala, koji je, gotovo je jedistven stav, jedan od najprljavijih u fudbalu.

Jedan korisnik Twitter-a je posložio sve Ramosove laktove i krvave glave njegovih protivnika. Mandžukić, Dijego Kosta, i mnogi drugi su osetili jačinu ruke fudbalera Reala.

POGLEDAJTE DETALJE UTAKMICE

Izvor: Arena sport/MONDO

Povezano

Sve vesti